dimecres, 5 d’abril del 2023

Sant Jordi 2023. Exposició i taller amb Rosie Nguyen

Rosie Nguyen: L'artista que uneix cultures al seu art.

Rosie Nguyen és una artista nascuda a Hanoi, Vietnam, l'any 1985. Des de fa poc més d'un any resideix a Mallorca i es dedica a la creació d'art. Enguany, amb motiu de Sant Jordi, la biblioteca municipal de Muro presenta una exposició molt especial de Rosie a la Sala Polivalent.

En aquesta exposició, Rosie exhibeix el seu art a través d'una mostra de punts de llibre dibuixats a mà. La temàtica dels punts de llibre és molt especial i està inspirada en la cultura vietnamita, concretament en el símbol del drac, un animal molt present a la mitologia del Vietnam.

Rosie va triar aquest símbol perquè li fascina la manera en què les cultures asiàtiques i occidentals s'uneixen el dia de Sant Jordi, on tant el drac com la rosa són símbols de la festa amb les seves pròpies històries. En aquesta exposició, podreu trobar una mostra del seu treball, on es combina la bellesa de l'art vietnamita amb la creativitat i habilitat de Rosie.

A més, hi haurà un taller dirigit per Rosie el 18/4 a les 18:30, on ens ensenyarà la seva tècnica i ens ajudarà a crear els nostres propis punts de llibre inspirats en l'art vietnamita. Serà una oportunitat única per aprendre d'una artista talentosa i portar-nos a casa un trosset de cultura vietnamita.

L'exposició estarà oberta al públic del 18 d'abril al 25 d'abril. No us perdeu l'oportunitat de descobrir l'art de Rosie Nguyen i de submergir-vos en la cultura vietnamita. T'hi esperam!




Lloc: Sala Polivalent edifici s'Antic Mercat
Data i hora: 18 d'abril a les 18.30
Públic: Infants a partir de 5 anys
Inscripcions: 971 53 83 49 / @murobiblioteca / bibliotecamuro@ajmuro.net